sábado, 12 de febrero de 2011

Nous projectes: fer volar coloms!


La Garriga, 12 de febrer de 2011.

Aquesta setmana he donat forma a una idea que ja fa temps que em ronda (diria que fa anys). Es tracta d’escriure, de forma una mica seriosa. Després de fer tants i tants intents amb una novel•la de misteri molt interessant que mai ha acabat de sortir (un capítol i mig per ser exactes, iniciat repetides vegades), he decidit optar per un format més proper a les meves capacitats, i alhora, un format que també permetés una bona conciliació entre la meva vida familiar, laboral i mental. Es tracta de contes. He decidit fer una sèrie de contes curs que facin de teràpia, i també, omplin aquell budell que sempre queda vuit, creativament parlant, és clar. Aquest cop he deixat el títol en blanc. Com tot ens condiciona, he preferit posar-hi només el ordinal que li correspon i res més. Llavors els dits i la música han fet la resta. Crec que ja tenim dos terceres parts del primer conte, i de moment, n’estic content. La tecla delete no ha calgut encara per esborrar cap mal pas, toquem fusta, i tanmateix, espero que mica en mica els folis vagin fent pila. Tot és un projecte, i cal agafar-ho amb delicadesa, per no malmetre’l, però també amb la il•lusió de fer néixer un producte digne. Per tot això, val a dir que aquest blog es possible que disminueixi les seves actualitzacions: el cap te una capacitat limitada.

Si tot va bé, tindré temps per a tot, i sinó, caldrà distribuir les energies amb els diferents projectes. Voldria tenir enllestit d’aquí un any aquest tema dels contes (un per mes seria suficient), i encara que els terminis estant per complir-los, pot passar de tot.

Així doncs, a fer volar coloms!. Obriré les portes a la imaginació i programaré un somni possible. Qui sap? Potser un cop estaré content d’haver optat per fer entretenir-me escrivint. El mal de cul a la cadira i la teràpia de les lletres haurà de fer la resta .

No hay comentarios:

Publicar un comentario