domingo, 19 de diciembre de 2010

Sense títol i sense res, de moment.


La Garriga, 19 de desembre de 2010.

Dia ensopit d’entrada; no hi ha previsions de vagues de controladors a la vista, ni de nevades, ni eleccions properes. Només queda la constitució d’un govern previsible, i la celebració d’un Nadal, també previsible. Les emocions fortes no tenen entrada ara com ara. Fins i tot el Barça repeteix el seu esquema guanyador de sempre, fent una altra maneta, a quest cop en el derbi. Les aficions cridaneres però correctes i respectuoses.

Que voleu que us digui; es troba a faltar quelcom més. Ni tant sols la previsible solidaritat de la Marató anual de TV3 ens aportarà allò necessari per aixecar la moral, el interès i els ànims. Ens cal quelcom més, per exemple podrien filtrar un vídeo (tipus Pedro J) d’un polític català, i tots miraríem de posar-hi una mica de sal i pebre, o descobrir de cop i volta una gran esquerda en un monument emblemàtic.... Que sé jo, alguna cosa que ens servis per sucar-hi pa, per fer la tertúlia corresponent després dels canalons de Sant Esteve!

Haurem de fer quelcom diferent i original, revisar en el calaix de projectes arraconats o fer una cerca a consciència a través dels canals a l’abast per trobar el què, qui, com que ens faci vibrar i poder deslligar-nos del ensopiment. De segur però, l’actualitat ens té reservada unes sorpreses per els pròxims dies...

No hay comentarios:

Publicar un comentario