domingo, 1 de noviembre de 2009

Castanyada-09


La Garriga, 31 d’octubre de 2009.

Sant Quinti ens ha regalat un dia que ni fa ni fu, amb estones de sol i d’altres de boires, i una temperatura inusualment suau, com de final d’estiu. Això no convida precisament a consumir castanyes i moniatos, però les tradicions son les que son, i jo ara no faré per desvirtuar-les. Tampoc entraré en la batalla sense fi de castanyada/halloween. Des que en vaig fer quaranta, se’m van esgotar les ganes de entrar en guerres en les que tothom hi perd, i egoistament he escollit agafar el que més em peta en cada moment, tot i respectant allò que no em resulti tant apetible. De totes formes, amb els amics que m’ajunto ens seguim deixant seduir pels tòpics panellets de pastisseria (hi deixarem una pasta...) i les castanyes. El tema beguda serà d’allò més variat, doncs en aquest camp tots estem d’acord en que cadascú jugui en el camp que es trobi més còmode. No vull entrar en detalls, però estic segur que no caldrà prendre cap píndola per fer venir la son aquesta nit. La previsió es deixar-se anar, tot repassant el poble, amb totes les separacions i ajuntaments, picardies incloses, que hagin succeït en els últims mesos. Si de cas, sempre podem engrandir la bossa industrial de comentaris sobre la corrupció (no cal dir noms), però personalment és una opció que no explotaré si no és estrictament necessari.

Bé, tot plegat farà que la castanyada d’aquest any passi com un bàlsam colesteròlic i etílic per tal de mantenir la consciència tranqui-la i el cos relaxat. Us desitjo que us sigui propícia la nit.

isma.

8 comentarios:

  1. Querido Isma,

    Gracias por evolucionar tecnologicamente a los Ismails.
    Creo que los blogs nos permiten interactuar, estar de acuerdo e incluso discrepar.
    Esta es la fortaleza de un blog, que para cada una de nuestras ideas podemos encontrar una aportación o una replica.Toda cara tiene su cruz.

    Ante tu último Ismail te pregunto

    ¿Por que desde los cuarenta no libras batallas? Quizá porque ¿hemos caido en el conformismo mas absoluto ante cualquier cosa?. Ya no tenemos capacidad de sorpresa o somos intelectualmente y socialmente vagos?
    Es cierto no vale la pena luchar y luchar y luchar.... por si castañada vs hallowing pero por el desprecio hacia la lucha han conseguido que nos arrebaten una de "les tradicions mes nostrades" y los que celebramos la castanyada somos unos raros independentistas.
    Si seguimos sin gastar saliva y nos conformamos estamos ayudando a los corruptos si esos de los que no quieres hablar.
    ¿Por que la gente se escandaliza por ver a Alavedra, Prenafeta y el resto de Golfos apandadores con esposas y nadie se escandaliza por que nos roban? Además de esposados que la Guardia Civil les de una colleja de mi parte por quinquis y que sus familias se avenguencen de ellos. Y...SI, que hagan 50.000 programas de Tv con las imagenes. A ver si de esta manera sienten vergüenza o miedo a la lapidación publica y son capaces de ser honrados y evitar la corrupción.
    Desde la capital del reino y despúes de celebrar el dichoso Hallowin sin alcohol me despido hasta el próximo Ismail

    ResponderEliminar
  2. Apreciado amigo. muy bien muchacho. esto si que son ganas. tiempo para todo! decision rapida hoy lo comentas hoy la montas.todo es empezar.vas a tener que comentarme el secreto para llegar a poder hacer todo. Pues tengo hace tiempo la idea de colgar mi pagina en facebook y me da pereza. no por empezar sino de despues continuar, porque lo que hace es que poco a poco tu tiempo libre vaya desapareciendo. bueno hasta pronto. esperando poder ver tus actualizaciones en tu blog, un amigo.

    ResponderEliminar
  3. Hola Isma:
    És un verdader plaer formar part d'aquest bloc i d'aquesta colla de lectors. Val a dir que és fàcil ser-ho. M'agrada molt com escrius. Ara només et falta fer-me la cançó perquè jo pugui portar a l'escenari el teu art literari....
    Un petonet,

    ResponderEliminar
  4. Hola Isma, em sembla una gran idea el que hagi pres la decisió de fer un blog, em sembla que ens permetra comunicar-nos amb tu i a l'hora a altres persones que tenim com a nexe d'unió a l'Isma, el nostre amic.

    El fet de saber trobar una estona per cultivar l'amistat a través d'un blog em sembla una de les millors maneres d'utilitzar una mica del nostres temps d'oci.

    Felicitats Isma, avui que es celebra la festa dels fidels difunts, Margarita de Lorena, Pio Campidellio, Acindino i Marciano de Siria...endavant amb el blog.

    Petons Rosa

    ResponderEliminar
  5. Ja ho dic jo que l'Isma és una articulista i narrador nat. A veure si amb el temps dispara tota la càrrega irònica que porta dins i ens fa riure molt o és que hem de ser eternament correctes? Hi ha algú que ens pugui definir la correcció amb caràcter universal? Apa, endavant i enhorabona... et seguirem.

    ResponderEliminar
  6. Isma colega, veo que ya empiezas a triunfar. eres terrible veo que vas a montar una asociacion de amigos terrible, lista interminable (ismacolegasinterminables). la historia interminable. cuando seamos un buen monton todos al barla,boinas para todos!!!!!!!

    ResponderEliminar
  7. Hola Isma,
    Moltes felicitats per el teu bloc.
    Es tot un plaer tenir l’oportunitat de comentar quelcom del que escrius, encara que no sigui en viu i en directa com fèiem durant les estonetes que compartíem al matí anant cap a Barcelona i que tant trobo a faltar.
    Ja veus que seguidors incondicionals en tens un grapat i potser, de mica en mica, aconsegueixes un dels premis blocs de Catalunya, així doncs ja ho saps a fer país.
    Pel que fa a la celebració de la castanyada/halloween, si es tracta de celebrar, escolti, el que faci falta, el que faci falta, que per això no ens hem pas de barallar.
    Una abraçada i petonets

    ResponderEliminar
  8. Buenos gustos tiene el hombre (Millet) tiene que estar tranquilo con lo que debe saber. Tampoco habra para tanto desde el momento que no le hacen nada. Sino ya ves los de Pretoria 2 dias y a la carcel, pero claro el buen hombre devolvio parte del dinero( una pequeña parte claro) el resto para vivir bien toda la familia ...... de todos modos me parece que empiezan a estar en el punto de mira todo el resto de instituciones ( ya era hora )hace muchisimo tiempo ya me decian quieres dinero y poco trabajo, solo de fiestas, hazte politico o especulador. Uno es masoquista y le gusta el dinero ganado con el sudor de la frente. Hoy en dia y viendo como los demas lo hacen, me dirian que no soy muy listo, pero eso si de noche duermo y bien.
    Hasta pronto.

    ResponderEliminar